Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 14.5.2024 Teams-kokouksena. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Timo Honkanen Oy Turku Energiasta ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2024, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 109 188,76 euron ylijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Marko Niemonen (koollekutsuja), Lars Horn ja Tuomas Liikala esitti hallituksen uudeksi jäseneksi Petteri Sihvoa (Tampereen Energia Sähköverkko Oy) poisjääneen Marko Lundströmin tilalle ja muilta osin ehdotti nykyhallituksen jatkamista. Vuosikokous vahvisti esityksen ja jäseninä jatkavat Tony Eklund (Nykarleby Kraftverk Ab), Lauri Laine (Nurmijärven Sähkö Oy), Frank Hoverfelt (Raaseporin Energia Oy) ja Ingvar Kulla (Esse Elektro-Kraft Ab). Vuosikokous päätti, että hallitus valitsee itse keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.