Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous Helsingissä

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 17.5.2018 Hotelli Scandic Grand Marinassa Helsingissä. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi toimitusjohtaja Esa Muukka Nivos Oy:stä ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2018, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 170 545,10 euron ylijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Janne Rouvinen (koollekutsuja), Timo Honkanen ja Esa Muukka esitti hallituksen uudeksi jäseneksi Tony Eklundia Nykarleby Kraftverk Ab:sta. Vuosikokous vahvisti esityksen ja hallituksen muina jäseninä jatkavat Reijo Kolehmainen (Lappeenrannan Energia Oy), Osmo Auvinen (Keravan Energia Oy), Ari Saukkonen (Imatran Seudun Sähkö Oy) ja Leena Parvio (Tampereen Sähkölaitos Oy). Vuosikokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Reijo Kolehmaisen ja varapuheenjohtajaksi Leena Parvion.