Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous Lappeenrannassa

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 21.5.2015 Original Sokos Hotel Lappeessa Lappeenrannassa. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Valkeakosken Energia Oy:n edustaja Timo Honkanen ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2015, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 101 696,77 euron ylijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Risto Vaittinen, Timo Honkanen ja Leena Parvio esitti nykyisen hallituksen jatkamista tehtävässään. Vuosikokous vahvisti esityksen ja jäseninä jatkavat Reijo Kolehmainen (Lappeenrannan Energia Oy), Tapio Salonen (Tampereen Sähköverkko Oy), Janne Rouvinen (Parikkalan Valo Oy), Ingvar Kulla (Esse Elektro-Kraft Ab) ja Osmo Auvinen (Keravan Energia Oy). Vuosikokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Reijo Kolehmaisen ja varapuheenjohtajaksi Tapio Salosen.