Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous Porissa

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 18.5.2017 Hotelli Scandic Porissa. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Oy Turku Energian toimitusjohtaja Timo Honkanen ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2017, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 49 285,66 euron alijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Janne Rouvinen (koollekutsuja), Timo Honkanen ja Esa Muukka esitti aiemman hallituksen jatkamista sellaisenaan. Vuosikokous vahvisti esityksen ja hallituksen jäseninä jatkavat Reijo Kolehmainen (Lappeenrannan Energia Oy), Ingvar Kulla (Esse Elektro-Kraft Ab), Osmo Auvinen (Keravan Energia Oy), Ari Saukkonen (Imatran Seudun Sähkö Oy) ja Leena Parvio (Tampereen Sähkölaitos Oy). Vuosikokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Reijo Kolehmaisen ja varapuheenjohtajaksi Leena Parvion.