Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous Rovaniemellä

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 12.5.2016 Original Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Rovakaira Oy:n toimitusjohtaja Tapio Jalonen ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2016, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 75 363,63 euron ylijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Risto Vaittinen, Timo Honkanen ja Leena Parvio esitti hallitukseen uusina jäseninä Leena Parviota Tampereen Sähkölaitos Oy:stä ja Ari Saukkosta Imatran Seudun Sähkö Oy:stä. Hallituksen jättivät Janne Rouvinen Parikkalan Valo Oy:stä ja Tapio Salonen Tampereen Sähköverkko Oy:stä. Vuosikokous vahvisti esityksen ja hallituksen jäseninä jatkavat Reijo Kolehmainen (Lappeenrannan Energia Oy), Ingvar Kulla (Esse Elektro-Kraft Ab) ja Osmo Auvinen (Keravan Energia Oy). Vuosikokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Reijo Kolehmaisen ja varapuheenjohtajaksi Leena Parvion.