Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous Turussa

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 15.5.2014 Logomossa Turussa. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Naantalin Energia Oy:n edustaja Pasi Haarala ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2014, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 36 258,52 euron ylijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Timo Honkanen, Leena Parvio ja Tony Eklund, esitti hallituksen uudeksi jäseneksi Reijo Kolehmaista (Lappeenrannan Energia Oy) sekä vanhoista jäsenistä Tapio Salosta (Tampereen Sähköverkko Oy), Janne Rouvista (Keminmaan Energia Oy), Ingvar Kullaa (Esse Elektro-Kraft Ab) ja Osmo Auvista (Keravan Energia Oy). Erovuorossa hallituksen jäsenistä oli Risto Vaittinen (Oy Turku Energia). Vuosikokous vahvisti esityksen ja valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Reijo Kolehmaisen ja varapuheenjohtajaksi Tapio Salosen.