Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous etäyhteydellä

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 13.5.2020 koronatilanteen takia etäyhteydellä. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi toimitusjohtaja Timo Honkanen Oy Turku Energiasta ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2020, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 134 748,72 euron ylijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan. Yhdistyksen sääntöihin päätettiin tehdä sellainen muutos, että yhdistyksen vuosikokoukseen voi osallistua jatkossa etänä ilman maan hallituksen erillistä etäyhteyden mahdollistavaa tilapäistä lakia.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Osmo Auvinen (koollekutsuja), Ingvar Kulla ja Janne Rouvinen esitti hallituksen uusiksi jäseneksi Pasi Syrjälää Rantakairan Sähkö Oy:stä ja Frank Hoverfeltiä Raaseporin Energia Oy:stä. Vuosikokous vahvisti esityksen ja hallituksen muina jäseninä jatkavat Leena Parvio (Tampereen Sähkölaitos Oy), Tony Eklund (Nykarleby Kraftverk Ab) ja Lauri Laine (Valkeakosken Energia Oy). Vuosikokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Leena Parvion ja varapuheenjohtajaksi Tony Eklundin.