Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous etäyhteydellä

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 17.5.2022 etäyhteydellä. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi toimitusjohtaja Vesa Hätilä Seinäjoen Energia Oy:stä ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2022, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 68 864,09 euron alijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat OsmoAuvinen (koollekutsuja), Ingvar Kulla ja Anu Rantala esitti hallituksen nykyisten jäsenten jatkamista. Vuosikokous vahvisti esityksen ja hallituksen jäseninä jatkavat Tony Eklund (Nykarleby Kraftverk Ab) ja Lauri Laine (Valkeakosken Energia Oy), Frank Hoverfelt (Raaseporin Energia Oy), Pasi Syrjälä (Rantakairan Sähkö Oy) ja Marko Lundström Tampereen Sähkölaitos Oy. Hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan hallitus valitsee keskuudestaan ensimmäisessä kokouksessaan.